Akció!

Az ÉN térKÉPem (16+)

4600 Ft

Az agykutatás legújabb eredményeivel, bizonyítottan működő módszerekkel és tippekkel együtt nélkülözhetetlen használati útmutatót biztosít az élethez nemcsak tiniknek, fiataloknak, hanem mindenkinek: a tartalom 95%-a korosztálytól függetlenül érvényes és hasznos.

Kattints és olvass bele!

Kattints és olvass még többet a könyvről!

Kattints és nézd meg a kamaszok által készített videot!

Kattints és nézd meg a lapozgatót!

16 éves kortól ajánljuk.

MOST AKCIÓVAL! A könyveinket most  kedvezménnyel rendelheted meg!

MÁR JÖN és ELŐRENDELHETŐ az Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve! A gyakorlatok nagy része remekül használható a 10+ és a 16+ korosztállyal is. Vásárolj 11 db Első ÉNtérKÉPem kötetet (vagy a könyveink bármilyen kombinációját 30 000 Ft értékeben) és a KÉZIKÖNYVET AJÁNDÉKBA adjukA kézikönyv termékoldalán elolvashatod hogyan rendelj az ajándékért.

Leírás

Ez a könyv rólatok és nektek szól, hogy jobban érezzétek magatokat és meg tudjatok felelni az élet kihívásainak. Elmondhatjuk, hogy sikerült a világon ismert és használt leghatékonyabb, felnőtteknek szóló módszereket, sőt még az agykutatás legújabb felfedezéseit is lefordítanunk a ti generációtok nyelvére. Az izgalmas és interaktív feldatokkal egyre közelebb kerülsz magadhoz!

Mivel tudjuk, hogy szeretitek, ha az információ érdekes és könnyen megérthető, a könyv egyik specialitása a remek vizuális kommunkáció Balázs Andrea szellemes illusztrációi segítségével.

„Egyedülálló és magával ragadó: lehengerlő tartalommal, sok tudás kevés szöveggel, kreatívan megfogalmazva, és tele gyakorlati tippekkel, amit azonnal tudtam alkalmazni. Már sok hasonló könyvet olvastam, de ilyet még nem láttam!” Hidvégi Dorka, 17 éves

TÉMÁK

Te ki és milyen vagy most – Kérdések és gyakorlatok, amelyek segítenek megismerni önmagad.
A gondolataid hatalma – A legfrissebb agykutatási eredmények, amit mindenkinek tudnia kell, plusz sok eszköz, stratégia, és tipp, amelyekkel befolyásolhatod a gondolataidat, kezelheted az érzelmeidet és módosíthatod a viselkedésedet.
Kapcsolataid – Ha több barátot és jobb kapcsolatokat akarsz, akkor megtanulhatsz hatékonyabban kommunikálni és nemet mondani, megtudsz mindent a kapcsolati mérgekről és a szeretetnyelvekről, de még azt is, hogy hogyan ismerkedj vagy, hogy honnan tudod, hogy „Ő az Igazi”.
A jövőd – Mi az élet értelme? Mit jelent számodra a boldogság? Milyen célokat tűzz ki és hogyan érd el őket? Az felsorolt módszerek és tippek segítenek a válaszok megtalálásában és a gyakorlati megvalósításban.

„Ez nem egy átlagos könyv: a kreatív feladatok rendkívül színessé teszik, és egy teljesen új nézőpontból közelíti meg a témát. Sok kamasz és fiatal küzd önismereti és önbizalom problémákkal – sokakat fog segíteni!” Virág Angyal 16 éves

 

 

További információk

Color

Blue

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az ÉN térKÉPem (16+)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük