Akció!

Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve

7500 Ft

Kézikönyv pedagógusoknak, pszichológusoknak, coachoknak és mentálhigiénés szakembereknek, akik az ÉNtérKÉPem kötetek alapján foglalkozásokat vezetnek csoportoknak. Segítségével azonnal beépíthetjük a témákat az iskolai vagy a segítő munkába, részekben, vagy akár teljes programként ÉNtérKÉP tréning / klub formájában. 

Ez a kézikönyv az Első ÉNtérKÉPem kötet tematikáját követve, a kamasz csoportoknak megfelelő foglalkozások részletes tervét tartalmazza. Az 50+30 oldalas szett gyakorlatokat, vitakérdéseket, forrásokat, fejlesztő tevékenységeket, keretjátékokat és képzési tippeket tartalmaz. A gyakorlatok nagy része remekül használható a 10+ és a 16+ korosztállyal is. Sőt mindenki ötleteket meríthet belőle bármilyen csoportfoglalkozáshoz!

A szett két része: Az A4 nyomtatott, spirálozott, papír alapú rész tartalmazza a részletes foglalkozásterveket. A könyvhöz tartozó, pdf állományként letölthető részben találod az eszközöket.

Kattints és olvass még többet a kézikönyvről!

Vásárolj 11 db Első ÉNtérKÉPem kötetet (vagy a könyveink bármilyen kombinációját 30 000 Ft értékeben) és a KÉZIKÖNYVET AJÁNDÉKBA adjuk!

Hogyan rendelj ehhez az ajándékhoz? Semmi mást nem kell tenned, mint megfelelő értékben rendelni. Ne add a kosárhoz a kézikönyvet! Mi automatikusan küldjük majd együtt a többi rendelt könyvvel.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Az Első ÉNtérKÉPem kötetben található minden témához ad foglalkozástervet, részletes leírással.  Beleértve a szükséges felkészülést és az előkészítendő anyagokat, és természetesen a foglalkozás folyamatát is, lépésről lépésre. A letölthető pdf-ben pedig a gyakorlatokhoz szükséges eszközök és ábrák találhatók.

A foglalkozások lehetőséget adnak a témák vitakérdések alapján való megbeszélésére. Ezen kívül tele keretjátékkal és a gyakorlati alkalmazásra irányuló feladatokkal, szerepjátékokkal. Így a foglalkozások nem unalmas magyarázatok, hanem életreszóló élmények lesznek minden kamasz számára.

Tipikusan az Első ÉNtérKÉPem kötet és a ráépülő foglalkoztervek 10-15 éveseknek felelnek meg, de ez nem szigorúan életkor- vagy évfolyamfüggő, mivel minden csoport összetétele más.

 

 

„Az Első ÉNtérKÉPem valóban remek, korszerű könyv. Külön kiemelném a grafikákat és a jópofa feladatokat, amelyekkel még vonzóbbá vált ez a téma. Nagyon remélem a kamaszokon kívül sok szülő, tanár és mentálhigiénés szakember is fogja használni” Hadnagy Ágnes, tanár, osztályfőnök

 

 

További információk

Color

Blue

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Első ÉNtérKÉPem – Foglalkozásvezetők kézikönyve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük